Wienerparty, in my bum. Everyone's invited!

Haha, igår hände något ganska lustigt...
Jag och min syster råkade komma in på gay pornografi, vilket innehöll tre killar vid en pool och tre killar vid ett bygge. Nu var det så att en kille vid poolen påminde om Aks ex, något som vi skrattade åt.
Men också en pojke (och det säger jag för att de såg väldigt unga ut) vid bygget påminde om någon. Jag säger helst inte vem, men det gjorde att klickade bort ganska så fort.

För övrigt så har jag inte kunnat skriva ner det jag tänkt på eftersom gårdagen gick åt till att titta efter film, kolla på film och att andra personer använde datorn. Och ändrade sidorna jag satt upp, innan jag fick gjort klart det jag skulle göra. Vilket var oändligt kul.
Men men... Senare ska jag gå in på den sega datorn och lägga upp bilderna på Lonely Island som jag så länge tänkt. Då kanske jag äntligen kan skriva allt det där jag vill skriva.
För jag hatar att skriva saker som inte är roliga när det sitter någon bredvid. Det känns olustigt, som att personen sitter och dömer mig.

Nu ska jag gå in med datorn och sladden och en skål med disk och kanske till och med en cola-flaska var det tänkt... Hur detta ska gå till är en gåta. Men försöka ska jag.

Och eftersom det verkar som om min syster tagit bort mina bilder som jag la in för att hon inte lämnat tillbaka sladden så jag kunde lägga in dem på min dator och bara behållt 5, varav alla är på henne själv, så har jag nu inga bilder som inte är tagna med camen. Tack syrran för din egoism...

Så här är en random bild.... I brist på annat menar jag... HINT HINT

(Killen på bilden liknar Freddie M)

Sedan måste jag bara lägga in på Nick Swardson, som spelar Terry i en av mina favoriter, Reno 911. Detta är för att rubriken stal jag från honom och det känns inte mer än rätt att han då får vara med på bild också.
Han har sagt en massa mer roliga saker men detta är nog min favorit, plus att jag sett avsnittet flera gånger (Jag har i och för sig sett nästan alla avsnitt flera gånger)
Så här är han, Jim och Junior.

(Från filmen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0